2017. jan 31.

Állítsd meg az időt!

írta: Ajándék ötletelő
Állítsd meg az időt!

Hamarosan itt a Valentin nap, így elkezdhetünk gondolkodni, hogy mivel is tudnánk meglepni szeretteinket. A következő ajándék ötlethez nem kell boltba mennetek, sőt még a varrógépet, ollót, ragasztót, és színes papírt sem kell elővennetek. Egy dolog kell hozzá: Csak ti magatok!

pexels-photo-100733.jpeg

Állítsd meg az időt!

Manapság mindenkinek meggyűlik a baja az idővel…Az egész életünk lassan az idővel való hadakozás…Csak az idővel való harcban egy dolgot felejtünk el. Elfelejtjük, hogy mi a cél. Mindenre próbálunk időt szánni, csak a leglényegesebb dolog szorul háttérbe. A szeretteinkkel eltöltött idő. Így tehát a mostani ajándék javaslatom, hogy állítsd meg az időt! Legyél együtt úgy a számodra legkedvesebb emberekkel, hogy rá se nézz az órára, vagy a telefonra. Csak légy velük, és tegyétek meg azokat a dolgokat, melyek máskor háttérbe szorulnak az időhiány miatt.

egyutt.jpeg

 

  • Üljetek le egy békés, nyugodt, halk zenés, gyertyafényes vacsorára. Ha nincs kedved, főznöd se kell, csak rendeljetek valami finomat.
  • Kedveseddel készítsetek el közösen egy finom menüsort. Közben pedig szürcsöljétek be kedvenc italotokat.
  • Csináljatok a lurkókkal egy palacsinta bulit. Nagyon egyszerű a recept: süssetek palacsintát, majd faljátok fel. 
  • Társasozzatok kifulladásig, vagy legalábbis amíg jólesik. :)

Mindegy, mit csináltok, csak együtt legyetek, érezzétek jól magatokat, és felejtsétek el az időt! Higgyétek el, ennél szebb ajándékot nem is adhatnátok szeretteiteknek! Nagyon hálás lesz érte, akárki is kapja.

 GYERÜNK! ÁLLÍTSÁTOK MEG AZ IDŐT!

 Viki

 

Ha ezen kívül személyre szabott, különleges ajándékot is szeretnél adni szeretteidnek, nézz szét nálunk: www.uzifa.hu

 

 

Szólj hozzá

család idő Valentin nap