2017. feb 17.

Bio meglepi

írta: Ajándék ötletelő
Bio meglepi

Egyre több embernek fontos, hogy amit fogyasztanak a mindennapokban, az megbízható, minőségi bio alapanyagból készüljön. Ha te is ismersz ilyen embereket, családokat, és esetleg nincs még számukra ajándékötleted, akkor segítünk. :) egy újabb csináld magad ötlet, a DIY ajándék rajongóknak:)

bio.jpg

Forrás:http://www.greek-e-foodmarket.com/wooden-gift-box-with-16-organic-greek-products-nr4.html

A recept nagyon egyszerű. :) Végy egy szép fadobozt, amit bélelj ki egy kis faforgáccsal, vagy szalmával, és utána már csak annyi a dolgod, hogy telepakold mindenféle bio termékkel. Ha teheted, nézz körül a környékeden, hogy vannak-e olyan piacok, ahol helyi termelőktől vásárolhatsz különböző bio finomságokat. Ha véletlenül nincs ilyen a közeledben, ma már bármelyik nagyobb üzletláncban találhatsz ilyen alapanyagokat. Szóval kezdődhet a válogatás.

Mindenképpen érdemes valami finom lekvárt a csomagba pakolni, amely jól jöhet a családnak a következő palacsinta-, vagy fánksütésnél. Mindig jól jön a háznál egy finom bio házi szörp is, amely egy kis szódával elhagyhatatlan kelléke a nyárnak. Ebben az influenzás, vírusos időszakban a méz is elmaradhatatlan része a csomagnak.  Egy család konyhaszekrényéből nem hiányozhat egy jófajta olívaolaj sem, így azt is tehetsz a csomagba.  A gyerekekről se feledkezz meg, ha vannak a családban. Nekik a mogyoró, mandula, dió, aszalt gyümölcs, vagy esetleg egy finom kézműves csoki tökéletes választás lehet. Ezeken az ötleteken kívül természetesen határtalan a bio temékek tárháza.  A fantáziátokra van bízva, hogy mit tesztek a csomagba.

Kellemes válogatást kívánunk mindenkinek!

Viki

 

Ha személyre szabott, különleges ajándékot szeretnél adni szeretteidnek, nézz szét nálunk: www.uzifa.hu

 

Szólj hozzá

természetes organikus Bio ajándék ötlet nőknek DIY ajándék bio meglepi bio ajándék